Продукти:
1
манго
1
киви
1
авокадо
3
филета аншоа
1
папая
2
парчета пушена сьомга
100
гр. меко сирене (напр. Моцарела)
3
суп.л. зехтин
2
суп.л. оцет
1
щипка сол
Приготвяне:
Сиренето,
сьомгата и аншоата се нарязват на кубчета. Всички плодове се почистват, измиват
и се нарязват на резенчета или филийки. От всеки плод се оставят по 1-2
резенчета, които се пасират заедно със зехтина, оцета и солта до получаването
на хомогенен дресинг. Накрая плодовете се аранжират в плато или порционни
чинии, отгоре се подреждат сиренето, сьомгата и аншоата и всички продукти се
поливат с дресинга.
Добър
апетит!
Източник:
www.spanishfood.about.com